Recepta de Katsudon (ingredients per 2 persones):
Per la salsa de la cocció: es posen els ingredients en un pot al foc, quan comenci a bullir s'apaga.
Per la salsa de la cocció: es posen els ingredients en un pot al foc, quan comenci a bullir s'apaga.
- 60 mililitres (o 6 cullerades soperes; o 1/3 de got) de caldo dashinomoto (de peix), però també serveix una pastilla avecrem de caldo de verdures (o sigui, una miqueta de pastilla, no tota!)
- 23 mililitres de salsa de soja (o 2 cullerades soperes)
- 1/2 cullerada sopera de sucre
Es tallen els porros (o cebes) finets. Amb ceba: es pot fregir abans si la preferim doradeta i dolceta (a mi m'agrada més xD).
Es preparen 4 lloms de porc arrebossats (farina --> ou --> pa ratllat).
Es bat 1 ou i s'agefeix al que teniem del llom arrebossat.
Per cuinar-ho, és millor fer cada ració per separat a la paella:
Es posa la meitat de la salsa a la paella. Afegim els porros (o ceba). Afegim els 2 trossos de carn arrebossada tallats (amb tisores) a tires. Quan comença a bullir, s'afegeix la meitat de l'ou batut i quan comenci a quatllar (s'escriu així en català?) es treu del foc i es posa a sobre l'arròs blanc.
I lo mateix amb l'altre ració :)
* * * * * * *
Es preparen 4 lloms de porc arrebossats (farina --> ou --> pa ratllat).
Es bat 1 ou i s'agefeix al que teniem del llom arrebossat.
Per cuinar-ho, és millor fer cada ració per separat a la paella:
Es posa la meitat de la salsa a la paella. Afegim els porros (o ceba). Afegim els 2 trossos de carn arrebossada tallats (amb tisores) a tires. Quan comença a bullir, s'afegeix la meitat de l'ou batut i quan comenci a quatllar (s'escriu així en català?) es treu del foc i es posa a sobre l'arròs blanc.
I lo mateix amb l'altre ració :)
* * * * * * *
Sé que no és el post que havia promès posar... però per algo es comença xD
Després més receptes (per variar una mica) i quan m'inspiri començo amb les frikades d'història >.<
ué! receptes japoneses :D
ReplyDelete